Producten
Papiersoorten

Papiersoorten


PRINTEN OP EETBAAR PAPIER
Er kan bedrukt worden op:

ICING SHEETS (A4 formaat) - Vanwege zijn goede kwaliteit en uitermate gebruiksvriendelijke verwerkingsmogelijkheden is dit onze best verkochte sheet. Het geeft een scherpe afdruk en is ook zeer geschikt voor het maken van b.v. schildjes. De icing sheets hebben een neutrale smaak waardoor de smaak van je eetbare print volledig tot zijn recht komt. Onze sheets hebben een extra dikke folie laag bovenop voor een optimale bescherming tegen uitdroging. 
Ingrediënten: Suiker, sorbitol, gehydrogeerde palmpitolie, geleermiddel: Xantheen gom, Johannesbroodpitmeel, trangacanth Gom, water, Methocel, Propyleen Flycol. 
Bewaaradvies: De icing sheets kun je het best bewaren op een donkere, droge plek bij een temperatuur tussen de 10 en 20 graden.

FROSTY SHEETS (A4 formaat) - Met deze frosty sheets ben je verzekerd van een scherpe heldere afdruk van uw foto of logo. Een groot voordeel van het gebruik van deze frosty sheets is dat deze ook op een slagroomtaart en ijs geplaatst kan worden zonder dat er een beschermende tussenlaag nodig is. Frosty sheets zijn dunner dan Icing sheets en heeft een grovere structuur waardoor er minder strepen op treden bij je eetbare print. 
De frosty sheet heeft een dun printbaar laagje op zetmeelbasis en smaakt naar suiker en vanille. 

Ingrediënten: Zetmeel (E1422, E1412), maltodextrine, glycerine, suiker, water, stabilisator (E414, E460), dextrose, emulgratoren (E435, E491, E471), smaakstoffen, conserveermiddel (E202), citroenzuur, cocosvet (hydrogenated), sucralose. Dit product is Glutenvrij

OUWELPAPIER (A4 formaat ) - Met dit ouwelpapier, ook wel eetbaar papier genoemd, kun je in combinatie met onze eetbare inkt de meest uiteenlopende creaties maken. Door hier een foto op af te drukken kun je een taart een persoonlijke boodschap meegeven. Een tekst printen in combinatie met een foto of een zelfbedacht thema, het kan allemaal. Het ouwelpapier kan worden meegebakken met de taart, omdat dit papier hittebestendig is. 
Een nadeel van het ouwelpapier is dat het alleen op een marsepein of rolfondant geplaatst kan worden en kan dus niet rechtstreeks op slagroom. Op het ouwelpapier krijg je ook, in tegenstelling tot op icing- of frostysheets een minder scherpe afdruk. 

Ingrediënten: aardappelzetmeel, plantaardige oliën en water.

Kan de kleur afwijken van de kleur op mijn beeldscherm? 

Dit is mogelijk en helaas onoverkomelijk. De kleuren van de producten, zoals deze op iemands beeldscherm worden weergegeven zijn van veel factoren afhankelijk. Een kleur wordt op een beeldbuis (traditionele monitor) vaak iets anders weergegeven dan op een lcd-scherm (platte monitor). Daarnaast spelen de instellingen van een beeldscherm ook een rol en maakt het ook uit of je overdag of 's avonds naar je beeldscherm kijkt. Kortom, er spelen een hoop factoren een rol bij het weergeven van kleuren. Hierdoor is het dus mogelijk dat de kleur van een print iets afwijkt van de kleur die je op je beeldscherm hebt gezien. Deze afwijking proberen wij zo gering mogelijk te houden door goede foto's op onze website te plaatsen, houdt er echter wel rekening mee.

* Afbeelding(en) van uzelf kunt u via e-mail sturen aan: info@colour-print.nl 
Wij zorgen dan voor een haarscherpe eetbare fotoprint op eetbaar papier.